Zweminstructeur oproepkracht (Haarlem)

Zet jij jouw zwemervaring in om van onze zwembadgasten echte waterratten te maken? Zwembad de Planeet kan jouw watertalent zeker gebruiken: Kom bij ons werken als…

Zweminstructeur

Oproepkracht | Haarlem

Aan de slag als zweminstructeur
Het is jouw taak als instructeur om onze zwembadgasten te leren zwemmen. Hoe je dat doet? Je geeft zwemles aan kinderen en volwassen, zodat zij uiteindelijk afzwemmen en hun zwemdiploma’s in ontvangst mogen nemen. Uiteraard staat plezier in zwemmen hierbij voorop! Een mooie rol waarbij je zorgt dat onze gasten elke week nieuwe zwemvaardigheden leren en stralend in ons zwembad vertoeven. Hier houd jij je o.a. mee bezig:

  • Diverse wateractiviteiten organiseren en begeleiden;
  • Gerichte ondersteuning bieden aan verschillende doelgroepen en individuen.
  • Toezicht houden tijdens het recreatief zwemmen om de veiligheid te garanderen.

Een goede sfeer, een klantvriendelijke houding en een flinke dosis enthousiasme: ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw gasten na het zwemmen voldaan naar huis gaan!

Ben jij het talent dat dit voor elkaar krijgt?
Je bent servicegericht en kan jezelf goed inleven in onze bezoekers. Met jouw ervaring en positieve houding maak je bezoekers al snel razend enthousiast voor het water. En die passie voor water zit diepgeworteld. Niets maakt je vrolijker dan het geven van zwemlessen. Geen water is jou immers te diep!

Onze ideale instructeur:

  • beschikt over een diploma voor zelfstandig zweminstructeur;
  • heeft BHV- en EHBO-cursussen succesvol afgerond;
  • kan verschillende doelgroepactiviteiten geven;
  • is flexibel inzetbaar voor roosterdiensten, maar in ieder geval op zaterdag (overdag, ’s avonds & in het weekend).

Werken bij SRO
Onze successen behalen we niet alleen; dat doen we samen met meer dan 400 medewerkers. Wat dat voor jou betekent? Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving, op basis van een oproepcontract. De cao Vermo is bepalend voor de hoogte van je salaris. We investeren continu in je ontwikkeling met interne opleidingen waardoor je kan blijven leren.

Dit zijn wij: SRO
SRO beheert, onderhoudt en verhuurt zwembaden, sportlocaties en maatschappelijk vastgoed. Daarnaast verzorgt SRO ook de dienstverlening eromheen. Zo zijn de kassa’s bemenst, draait de horeca en zijn er diverse activiteiten in de zwembaden. SRO verzorgt vrijetijdsbesteding voor de meest uiteenlopende doelgroepen zodat iedereen zonder belemmeringen kan genieten, recreëren of sporten.

Voel jij je als een vis in het water?
Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hrm@sro.nl. Wij horen graag jouw ideeën om onze zwemgasten in beweging te krijgen. Graag nog wat extra informatie over deze vacature? Onze HRM-afdeling staat je graag te woord: bel 033 – 422 5138.

 

033 - 4225100

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.