Vakleerkrachten Lichamelijke Opvoeding (Amersfoort)

Voor onze ‘Pool Vakleerkrachten Basisonderwijs’ zijn wij op zoek naar:

Vakleerkrachten Lichamelijke Opvoeding

(Amersfoort, parttime én fulltime)

Aan de slag als Vakleerkracht Lichamelijke Opvoeding
In deze functie geef je gymles aan kinderen uit groep 3 tot en met 8. Je begeleidt leerlingen en levert een bijdrage aan de voorbereiding en ontwikkeling van het onderwijs. Je maakt onderdeel uit van een team vakleerkrachten, dat op ongeveer 20 basisscholen verspreid over heel Amersfoort de lessen Lichamelijke Opvoeding verzorgt. Als vakleerkracht ben je verbonden aan één of meerdere Amersfoortse basisscholen. Je werkt volgens een vast weekrooster, waardoor je het schooljaar lesgeeft aan dezelfde klassen.

Wie zoeken wij?
We zoeken enthousiaste collega’s die elke dag weer het beste uit leerlingen weten te halen. Je kunt goed organiseren en bent zelfstandig en flexibel. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent pedagogisch sterk. Verder herken jij jezelf in de volgende vereisten:

  • Je beschikt over een ALO-diploma;
  • Je woont in de omgeving van Amersfoort.

Ook recentelijk afgestudeerde vakleerkrachten nodigen we van harte uit om te solliciteren; ervaring is een pré maar niet noodzakelijk.

Wij bieden wij je?
Een uitdagende en afwisselende functie waarbij je deel uitmaakt van een jong, enthousiast team vakleerkrachten. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Het aantal uren kan in overleg variëren. Het salaris is afhankelijk van je ervaring conform de cao Vermo.   

Kom jij ons team versterken?
Ben jij de sportieve en enthousiaste vakleerkracht die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar HRM@sro.nl Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rob Rutten via rrutten@sro.nl of 033-4225159.

Dit zijn wij: SRO en Sportivate
SRO ondersteunt gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sport, vrije tijd en het beheer van maatschappelijk vastgoed. Daarmee stelt SRO sportverenigingen, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties in staat om hun functie uit te oefenen. SRO verzorgt diverse projecten en programma’s op het gebied van sport en bewegen. Met sportstimulering dragen we bij aan de maatschappelijke opdracht van gemeenten en verzorgen we vrijetijdsbesteding voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Dankzij SRO kan iedereen zonder belemmeringen genieten, recreëren of sporten.

Sportivate is een organisatie die staat voor ontwikkeling door bewegen. Zij zet zich in om bewegen en spelen de juiste plek te geven in de huidige maatschappij. Bewegen wordt ingezet als ontwikkelinstrument. Door te luisteren naar het kind en het kind centraal te zetten in alle beslissingen draagt Sportivate bij aan een positief beweeg klimaat op-, voor- en na- schooltijd.
Sportivate zal haar expertise inzetten voor de vakdocenten LO. Door middel van persoonlijke coaching, aandacht en traineeships bewaakt zij de kwaliteit en draagt op deze manier bij aan een uniforme aanpak die een positieve impact zal hebben op de gymlessen in Amersfoort.

033 - 4225100

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.