Stagiair Communicatie en Multimedia Design

Denk jij out of the box en ben jij een kei in het creëren van creatieve en commerciële content? Wij zijn op zoek naar een innovatieve:


Stagiair Communicatie en Multimedia Design

 

Aan de slag als Stagiair Communicatie en Multimedia Design
Als Communicatie en Multimedia Design stagiair werk je met name voor onze zwembaden en voor de afdeling Sportservice. Er zijn diverse leuke projecten en ontwikkelingen binnen onze organisatie. Je mag meewerken om dit onder de aandacht te brengen van onze interne en externe klanten. Afhankelijk van je leerdoelen kun je ervaring op doen binnen verschillende aspecten van het werkveld. Denk hierbij aan:

  • Proactief commerciële content signaleren en creëren en deze op de juiste kanalen uitzetten;
  • Schrijven en redigeren van diverse teksten/content voor o.a. sociale media, de website, mailingen, narrowcasting en nieuwsbrieven;
  • Marketingacties en evenementen ondersteunen met o.a. sociale media;
  • Onderhouden en verbeteren van sociale media kanalen.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken een creatieve en gemotiveerde student met de benodigde basiskennis in huis. Je volgt (MBO of HBO) een Communicatie opleiding bijvoorbeeld Communication and Multimedia Design of Communicatie en Marketing.

 

Dit bieden wij je
Een uitdagende stage in een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden je een stagecontract voor minimaal 32 uur per week. Je ontvangt een stagevergoeding van € 250,- per maand op basis van een fulltime (36 uur) contract. We bieden je begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling en daarnaast de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

 

Kom jij SRO versterken?

Sluit het geschetste profiel perfect aan bij jou aan? Solliciteer direct en stuur ons je cv en motivatiebrief naar HRM@SRO.nl. Graag nog wat extra informatie? Neem gerust contact met ons op via 033-422 5109.

 

Dit zijn wij: SRO

SRO beheert, onderhoudt en verhuurt zwembaden, sportlocaties en maatschappelijk vastgoed. Daarnaast verzorgt SRO ook de dienstverlening eromheen. Zo zijn de kassa’s bemenst, draait de horeca en zijn er diverse activiteiten in de zwembaden. SRO verzorgt vrijetijdsbesteding voor de meest uiteenlopende doelgroepen zodat iedereen zonder belemmeringen kan genieten, recreëren of sporten.

033 - 4225100

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.