Manager Vastgoed

Ben jij de verbindende en ondernemende manager die bouwt aan ons strategisch vastgoedbeleid? SRO is op zoek naar een gedreven en ervaren:

Manager Vastgoed

36 uur

De functie
SRO Vastgoed verzorgt met ongeveer 15 medewerkers het beheer van 400 gemeentelijke panden verspreid over een aantal gemeenten in Midden en West Nederland. De grote diversiteit aan gebouwen voor sport, welzijn, cultuur en kantoor, deels monumentaal maakt het tot een prachtige portefeuille om te beheren. Voor deze afdeling zoeken wij een verbindende en ondernemende manager.

Met die ondernemende instelling weet jij de toenemende eisen van onze klanten op het gebied van assetmanagement, duurzaamheid, klanttevredenheid en governance te vertalen naar de organisatie. Je geeft sturing aan de transitie van een uitvoerende beheerafdeling naar een pro actieve vastgoedmanagement-organisatie. Dit vraagt van de medewerkers om het beste uit zichzelf te halen

Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten van het portefeuillebeheer en adviseert over maatregelen om te komen tot de optimale prestatie van de vastgoedportefeuille binnen acceptabele risico’s en tegen aanvaardbare kosten. Met gevoel voor de politieke omgeving voel jij je thuis in het initiëren, onderhouden en uitbouwen van strategische relaties met stakeholders. Als lid van het managementteam ben  je mede verantwoordelijk voor het formuleren van de strategie en vertaalt dit naar praktische uitvoerbare activiteiten.

Met jouw drive om vastgoedprocessen continu te verbeteren draag je zorg voor de totale vastgoedportefeuille van de gemeenten waar wij voor werken. Je draagt zorg voor het opstellen en tijdig uitvoeren van de jaarplannen. Daarvoor hou je periodiek overleg over voortgang, budget, projecten, uitstaande verplichtingen en het voorkomen van problemen. Je stuurt daarnaast projectteams aan, bestaande uit interne en externe medewerkers.

Een resultaatgerichte People manager: onze nieuwe Manager Vastgoed
Als vastgoedprofessional heb je visie, ambitie en ben je besluitvaardig. Je bent in staat om visie op vastgoedmanagement vorm te geven en te actualiseren vanuit de veranderende omgeving en daar de organisatie in mee te nemen. Onze ideale manager herkent zich in de volgende eisen en competenties:

  • WO werk- en denkniveau met een afgeronde studie in bouwkundige of andere technische relevante opleiding of bedrijfs-/bestuurskundige richting.
  • Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur met vastgoedbeheer van een gemeentelijke organisatie.
  • Constant stimuleren van verbetering zit in je aard.
  • Je beschikt over politieke sensitiviteit, adviesvaardigheden en kunt op bestuursniveau met diverse stakeholders onderhandelen.
  • Je neemt initiatief, bent resultaatgericht, integer en je hebt oog voor duurzaamheid.

Wat bieden wij je
In deze uitdagende functie opereer je in een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. We faciliteren je maximaal om de transitie naar een  proactieve vastgoedmanagement organisatie verder vorm te geven. Jouw creativiteit, ondernemerschap en lef omarmen we en stimuleren we. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij ook belangrijk. Zo zijn er regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Lerend werken noemen we dat. Bij ons zit niemand stil, je kunt altijd vooruit, als jij dat wilt.

SRO faciliteert je daarbij op onder andere Finance, HR, ICT en rapportages. Je werkt nauw samen met Directie, met de manager Sport en de manager Sport en Vastgoed in Haarlem waarmee je het managementteam vormt en de manager TD. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Vermo. Het betreft een contract voor 36 uur per week, in eerste instantie voor een jaar.

Zie jij jezelf werken als Manager Vastgoed?
Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan het profiel en onze criteria? Solliciteer dan door je motivatie en cv te mailen naar HRM@SRO.nl. Graag nog wat extra informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marjon van Vilsteren – van Oostveen, Directeur, op telefoonnummer 033-4225138.

Dit zijn wij: SRO
SRO weet wat er speelt: samen met de gemeente/opdrachtgever én met de gebruikers van het maatschappelijk vastgoed wordt bepaald wat de wensen zijn ten aanzien van het maatschappelijk vastgoed en hoe SRO zowel de gemeente/eigenaar van maatschappelijk vastgoed en de gebruikers van het vastgoed vanuit haar expertise het beste kan ontzorgen en ondersteunen. Zo zorgen wij in samenspraak met de gebruikers en gemeentelijke opdrachtgevers voor goed onderhouden, gezond, vitaal, prettig en toekomstbestendig maatschappelijk vastgoed. De gebruikers vormen het hart van elke accommodatie. De maatschappelijke functie van vastgoed valt of staat met het gebruik ervan. Een bloeiende vereniging, een actief bezocht cultuurgebouw, een goed werkend gemaal, zorgt ervoor dat zoveel mogelijk inwoners baat hebben bij het maatschappelijk vastgoed. “De klanten van onze klanten zijn onze echte klanten” SRO zet zich in om het maatschappelijk vastgoed voor de maatschappelijke partners en bezoekers zo prettig mogelijk te maken en ondersteunt de maatschappelijke partners waar mogelijk in hun activiteiten én zichtbaarheid.

033 - 4225100

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.