Coördinator Vakleerkrachten LO

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een:

Coördinator Vakleerkrachten LO

Parttime 20-28 uur (m/v)

In deze functie coördineer je o.a. een pool van vakleerkrachten Lichamelijke Oefening  (12 docenten) Je onderhoudt de contacten met de basisscholen, zorgt voor de roosters en facturatie. Je voert coachingsgesprekken met de vakdocenten. Bij voorkeur beschik je zelf ook over een 1e graads lesbevoegdheid. Je geeft in deze functie mogelijk ook zelf een aantal LO lessen.

Profiel
Je hebt een afgeronde sportgerelateerde HBO (MBO) -opleiding, bent bevoegd voor het verzorgen van beweegactiviteiten en/of LO lessen. Je beschikt over organisatietalent en je kunt voor veel doelgroepen bewegingsaanbod uitvoeren. Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Creatief in activiteiten, maar zeker ook in het zien van kansen en oplossingen
  • Goede contactuele vaardigheden
  • Zelfstandig
  • Samenwerken
  • Flexibele instelling (o.a werken in avonduren)
  • Enthousiaste en deskundige lesgever met ervaring in het basisonderwijs

 

Over SRO

SRO ondersteunt gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sport, vrije tijd en beheer van maatschappelijk vastgoed. Daarmee stelt SRO sportverenigingen, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties in staat om hun maatschappelijke functie uit te oefenen. Ook verzorgt SRO diverse projecten en programma’s op het gebied van sport en bewegen. SRO beheert, onderhoudt en verhuurt niet alleen zwembaden, sportaccommodaties, sportparken en maatschappelijk vastgoed, maar verzorgt ook de dienstverlening daaromheen.

Meer informatie?
Tijdens kantooruren kun je contact opnemen met Jan Hardeman, Coördinator Buurtsportcoaches, via telefoonnummer 033 – 422 5120 of per e-mail: Jhardeman@sro.nl

Solliciteren?
Je sollicitatiebrief met CV ontvangen wij graag uiterlijk 1 februari 2019. Je kunt je sollicitatie sturen naar HRM@SRO.nl

 

033 - 4225100

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.