Bijbaan Toezichthouder (Octopus Leusden)

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor naast je studie? Heb je affiniteit met zwemmen en ben je alert en verantwoordelijk? Dan zoeken wij jou! Kom bij zwembad Octopus in Leusden werken als:

Bijbaan ToezichthouderAan de slag als Toezichthouder

Zwembad Octopus is nergens zonder ons team van Toezichthouders. Je belangrijkste taak is om actief toezicht te houden. Je speelt direct in op situaties die kunnen ontstaan zodat de veiligheid gegarandeerd blijft. Samen met je collega’s vormen jullie een enthousiast team dat gasten van Zwembad Octopus zich welkom en veilig laat voelen. Je ontvangt, informeert en adviseert onze bezoekers. Met jouw vrolijke karakter en klantgerichtheid zorg je voor de beste service. Een goede sfeer, een veilige omgeving en een klantvriendelijke houding: de ingrediënten die ervoor zorgen dat onze bezoekers na het zwemmen voldaan naar huis gaan!

 

 

Wie zoeken wij?
We zoeken een servicegerichte en stressbestendige teamplayer. Je bent alert en kunt snel handelen. Als Toezichthouder moet je minimaal 18 jaar zijn en beschikken over goede zwemvaardigheid. Het betreft een bijbaan voor in de avonden, weekenden en vakanties. Je bent in ieder geval beschikbaar op zondagen. Verder beschik je over een EHBO en/of BHV diploma, óf je bent bereid om dit via SRO te behalen.

Werken bij SRO
Onze successen behalen we niet alleen; dat doen we samen met meer dan 400 medewerkers. Wat dit voor jou betekent? Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving, op basis van een oproepcontract. Het aantal uren is in overleg, we bekijken samen welke diensten je naast je studie en je sociale leven kunt werken. Je salaris ontvang je op basis van de cao Zwembaden.

Voel jij je als een vis in het water?
Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar hrm@sro.nl. Graag nog wat extra informatie over deze vacature? Onze HRM-afdeling staat je graag te woord: bel 033 – 422 5138.

Dit zijn wij: SRO
SRO beheert, onderhoudt en verhuurt zwembaden, sportlocaties en maatschappelijk vastgoed. Daarnaast verzorgt SRO ook de dienstverlening eromheen. Zo zijn de kassa’s bemenst, draait de horeca en zijn er diverse activiteiten in de zwembaden. SRO verzorgt vrijetijdsbesteding voor de meest uiteenlopende doelgroepen zodat iedereen zonder belemmeringen kan genieten, recreëren of sporten.

033 - 4225100

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.