Aankomend Zweminstructeur (inclusief opleiding)

Vind jij het ook zo belangrijk dat onze kinderen goed leren zwemmen in ons waterrijke land? Wil jij daar graag zelf een bijdrage aanleveren? Waarschijnlijk heb je er nog niet eerder aan gedacht, maar zweminstructeur zijn is leuk! Laat je bij ons opleiden.

Aankomend Zweminstructeur (inclusief opleiding)

24 uur | Amersfoort | Haarlem

Wat ga je doen?
Je kunt direct aan de slag als zwembadmedewerker in één van onze zwembaden. Je gaat toezichthouden en draagt zorg voor de veiligheid van onze gasten. Daarnaast volg je de opleiding tot zweminstructeur. Met een vooral praktische insteek, leer je zwemles geven met de meest moderne inzichten en aanpakken van het Zwem ABC. De verschillende zwemlesmethodes worden behandeld. Naast de opleiding, die maximaal een jaar duurt, loop je bij ons stage, samen met onze ervaren instructeurs bereid je de lessen voor en geef je de lessen. Dit alles doe je vol passie en plezier. Het geeft je voldoening dat de kinderen (en volwassenen) zich na een intensieve cursus, waarin jij ze alle water skills hebt bijgebracht, naar huis gaan met het zwemdiploma!

Uiteraard staat plezier in zwemmen hierbij voorop! Een mooie rol waarbij je zorgt dat onze gasten elke week nieuwe zwemvaardigheden leren en stralend in ons zwembad vertoeven.

Ben jij het talent dat dit voor elkaar krijgt?
Je bent servicegericht en kan jezelf goed inleven in onze bezoekers. Met jouw positieve houding maak je bezoekers al snel razend enthousiast voor het water. Je hebt altijd al kinderen iets willen leren of organiseert graag (sport)activiteiten.

Onze ideale aankomende instructeur:

  • is flexibel inzetbaar voor roosterdiensten (overdag, ’s avonds & in het weekend);
  • is sportief;
  • is proactief en in staat op de voorgrond te treden;
  • heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • vind het leuk om kinderen (maar ook volwassenen) iets te leren.  

Werken bij SRO
Onze successen behalen we niet alleen; dat doen we samen met meer dan 400 medewerkers. Wat dat voor jou betekent? Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving, op basis van een parttime contract van 24 uur. Als zwembadmedewerker kom je binnen in schaal 2 van de CAO. Na het succesvol afronden van je diploma, groei je door naar de volgende schaal. We investeren continu in je ontwikkeling met interne opleidingen waardoor je kan blijven leren.

Dit zijn wij: SRO
SRO beheert, onderhoudt en verhuurt zwembaden, sportlocaties en maatschappelijk vastgoed. Daarnaast verzorgt SRO ook de dienstverlening eromheen. Zo zijn de kassa’s bemenst, draait de horeca en zijn er diverse activiteiten in de zwembaden. SRO verzorgt vrijetijdsbesteding voor de meest uiteenlopende doelgroepen zodat iedereen zonder belemmeringen kan genieten, recreëren of sporten.

Voel jij je als een vis in het water?
Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar hrm@sro.nl. Wij horen graag jouw ideeën om onze zwemgasten in beweging te krijgen. Graag nog wat extra informatie over deze vacature? Onze HRM-afdeling staat je graag te woord: bel 033 – 422 5138

033 - 4225100

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.