Exploitatie/facilitair

Maximaal maatschappelijk rendement

Naast beheer en onderhoud van het gemeentelijke vastgoed, moet ook de exploitatie daarvan in goede handen zijn. Met een optimaal maatschappelijk rendement als resultaat doordat de exploitatie en facilitaire diensten door een betrouwbare partner worden uitgevoerd. SRO zorgt ervoor dat kassa’s bemenst zijn, de horeca draait en locaties fysiek schoon zijn. En meer: SRO ontwikkelt onder meer bewegingsprogramma’s en verzorgt vrijetijdsbesteding voor de meest uiteenlopende doelgroepen.

SRO: jarenlang expert in exploitatie/facilitair

Exploitatie/facilitair

Of het nou gaat om een bibliotheek, een sporthal, veld of zwembad, een schoolgebouw of welzijnsvoorziening: SRO is uw partner bij het realiseren van een accommodatie met een prettige sfeer, waar mensen graag komen.

Bij de exploitatie van gebouwen kunt u denken aan het bemensen van de kassa’s, de horeca draait en locaties zijn schoon. Maar ook ontwikkelt SRO bewegingsprogramma’s en verzorgt vrijetijdsbesteding voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Dankzij SRO kunnen mensen zorgeloos genieten, recreëren en sporten.

Exploitatie van zwembaden en sporthallen

Zwembaden en sporthallen moeten schoon en veilig zijn. SRO neemt als specialist in de exploitatie ervan de verhuur aan sportverenigingen onder zijn hoede en geeft zwemlessen en organiseert andere aqua-activiteiten.

Wat doet SRO voor uw zwembaden?

  • De regeldruk voor zwembaden is groot. Heeft het zwemwater altijd de kwaliteit van drinkwater? Klopt de hoeveelheid chloor met de wettelijk toegestane hoeveelheid? Is de omgeving van het bad veilig? En de omgeving van het gebouw? SRO zorgt ervoor dat het water altijd warm en schoon is conform de wet- en regelgeving en dat de omgeving binnen en buiten veilig is.
  • Alle zwembaden hebben de Licentie Zwem-ABC, zodat overal zwemles gegeven wordt voor het Zwem-ABC, het nationale zwemdiploma.

Wat doet SRO voor de sporthallen en gymzalen?

  • De (online) verhuur aan verenigingen en particulieren (voor iedereen die een uurtje wil sporten of bewegen!).
  • De inroostering van het onderwijs.

SRO ontwikkelt ook nieuwe producten. Zo is er samenwerking met het bedrijf Academas voor het aanbod van fitness, zijn onze zwembaden en sporthallen een leerwerkbedrijf voor MBO-opleidingen horeca en facilitair en werken we samen met het CIOS.

Michael Welten

Michael Welten

Accountmanager

06-28976020

Bel mij terug

Projecten waar we trots op zijn

Joint Venture

Maximaal maatschappelijk rendement

Een publiek-publieke samenwerking onderscheidt zich op een aantal punten van een aanbesteding aan een marktpartij. Een gemeente kan onder bijzondere omstandigheden opdrachten direct, zonder toepassing van de Europese aanbestedingsregels, gunnen aan rechtspersonen die geen deel uitmaken van de gemeente. Wel moet er een mate...

Meer over Joint Venture lezen

033 - 4225100

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.