Advies en ondersteuning

SRO denkt mee

Met gemeenten kijkt SRO naar lokale vastgoedvraagstukken en denkt mee over strategische oplossingen. SRO beheert en onderhoudt vastgoed, exploiteert accommodaties en geeft invulling aan maatschappelijke opdrachten en gemeentelijke wensen op het gebied van activering naar sport en evenementen. Over al deze activiteiten adviseren wij onze opdrachtgevers en ondersteunen hen bij de realisatie ervan.

SRO: jarenlang expert in advies en ondersteuning

Deuren openen

Waaraan moeten waardevolle activiteiten in de wijk voor u als gemeente voldoen? Niet alleen dat ze veilig zijn en dat het gebouw en de omgeving schoon zijn; ook duurzaamheid, samenwerking en gastvrijheid zijn belangrijke onderwerpen, net als contractenbeheer en (tijdelijke) verhuur. SRO adviseert onder meer over

  • mogelijke samenwerkingsverbanden met organisaties in welzijn, onderwijs en zorg
  • de inrichting van een gebouw op basis van het gebruik
  • een handige indeling voor de bezoekersstromen
  • het creëren van een gezellige plek om te zitten (horeca),
  • het toegankelijk en bereikbaar maken van tribunes.

Het lijkt zo eenvoudig. Maar vaak is er niet over nagedacht wie het gebouw gebruikt en hoe. Daarom denkt SRO graag met u mee.

Kwaliteitslabel

Ook zelfstandig opererende accommodaties, sportverenigingen en organisaties maken op grote schaal gebruik van onze kennis en kunde. SRO positioneert zich als sterk kwaliteitslabel: we bieden waar nodig gedegen advies en begeleiden keurmerktrajecten. Daarnaast leveren we materieel of zorgen voor praktische ondersteuning op het gebied van exploitatie, beheer en onderhoud.

John Machiels

John Machiels

Directiesecretaris

06-11101701

Bel mij terug

Projecten waar we trots op zijn

Joint Venture

SRO denkt mee

Een publiek-publieke samenwerking onderscheidt zich op een aantal punten van een aanbesteding aan een marktpartij. Een gemeente kan onder bijzondere omstandigheden opdrachten direct, zonder toepassing van de Europese aanbestedingsregels, gunnen aan rechtspersonen die geen deel uitmaken van de gemeente. Wel moet er een mate...

Meer over Joint Venture lezen

033 - 4225100

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.