Advies en ondersteuning

Met gemeenten kijkt SRO naar lokale vastgoedvraagstukken en denkt mee over strategische oplossingen. SRO beheert en onderhoudt vastgoed, exploiteert accommodaties en geeft invulling aan maatschappelijke opdrachten en gemeentelijke wensen op het gebied van activering naar sport en evenementen. Over al deze activiteiten adviseren wij onze opdrachtgevers en ondersteunen hen bij de realisatie ervan.

Lees verder

Fullservice-partner voor gemeenten

SRO draagt zorg voor gemeentelijk vastgoed. We beheren en onderhouden vastgoed, exploiteren accommodaties en geven invulling aan gemeentelijke opdrachten en gemeentelijke wensen op het gebied van activiteiten en evenementen. Door onze diepgewortelde kennis op vele terreinen, breed gedragen ervaring en een sterk team van professionals vormt SRO uw ideale fullservice-partner. SRO heeft daarbij altijd de centrale regie en verbindt lokale partners om breed gedragen resultaten te realiseren.

SRO is de afgelopen jaren in staat gebleken continuïteit te bieden van haar dienstverlening en deze verder te ontwikkelen. Deze lange historie is gebaseerd op samenwerking met gemeenten en wederzijds begrip en vertrouwen. Betrouwbaar en innovatief en midden in de samenleving; uniek in het benaderen en oplossen van vraagstukken, dat is SRO.

Marjon van Vilsteren

Marjon van Vilsteren

Directeur

06-30593293

Bel mij terug

033 - 4225100

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.